اثر HPMC در نشاسته برنج

فاکتور تورم
امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

اثر HPMC در نشاسته برنج

مقدمه :

اچ پی ام سی همانطور که در سایر مقالات توضیح کامل توضیح داده شد یک غلظت دهنده سلولز است که از مشتقیات سلولز میباشد و کاربرد فراوانی در انواع صنایع دارد یکی از کاربرد های جالب این ماده استفاده آن در نشاسته برنج میباشد در این مقاله به بررسی اثرات فوق العاد HPMC در نشاسته برنج میپردازیم

آنچه در این مقاله میخوانیم :

  1. HPMC چیست
  2. نشاسته برنج چیست
  3. فروش  HPMC
  4. قیمت HPMC
  5. کاربرد HPMC
  6. چکیده مقاله
  7. اصل مقاله

HPMC  چیست ؟

هیدروکسی پذوپیل متیل سلولز(HPMC) یک پودری سفید رنگ با خاصیت غلظت دهندگی میباشد. و یکی از مشتقات مهم سلولز  است. هیدروکسی پروپیل متیل سلولز (HPMC) به طور گسترده ای در ساخت و ساز، دارویی، غذایی، آرایشی و بهداشتی، مواد شوینده، رنگ، به عنوان قوام دهنده، امولسیفایر ، چسب استفاده میشود.

نشاسته برنج چیست ؟

نشاسته برنج یک ماده غذایی است که در بسیاری ار رژیم ها استفاده میشود . اگر شما به دنبال یک نشاسته مناسب برای مواد غذایی خود هستید نشاسته برنج میتواند گزینه بسیار خوبی باشد  

نشاسته ها به طور کلی دارای فیبر، کلسیم، آهن و ویتامین B میباشند

فروش HPMC:

متاسفانه برخی افراد سودجو با تغییر بسته بندی اچ پی ام سی های بی کیفیت آنهارا به اسم اچ پی ام سی خارجی و با کیفیت جا میزنند.

اما شرکت اکسین شیمی تنها نماینده انحصاری  برند لندو میباشد و مدارک کامل واردات را در اختیار دارد و هرزمان که مشتریان بخواند اماده ارائه این مدارک میباشد برای ارتباط با کارشناسان فروش HPMC  با یکی از شماره های زیر تماس حاصل کنید

۰۹۱۵۷۶۹۵۵۰۱

۰۹۱۵۷۶۹۵۵۰۲

۰۹۱۵۷۶۹۵۵۰۳

قمیت HPMC :

شرکت بازرگانی اکسین شیمی یکی از محدود شرکت هایی است که با نوسان وحشتناک دلار تلاش میکند تا به هیچ عنوان قیمت محصولات خودرا تغییر ندهد

کاربرد HPMC :

اچ پی ام سی در صنایع مختلف کاربرد های بسیاری دارد از معدود کاربرد های این ماده میتوان به موارد زیر اشاره کرد

  1. مواد شوینده
  2. صنعت ساختمان
  3. چسب ها
  4. رنگ ها
  5. خوراکی ها (گرید خوراکی )

درباره مقاله اثر HPMC در نشاسته برنج

کارشناسان بخش R&D شرکت بازرگانی اکسین شیمی با جستجویی فروان در یافتن مقاله معتبری درمورد اثر HPMC در نشاسته برنج موفق بودند و تصمیم به اشتراک گذاری این مقاله به صورت رایگان برای تمامی علاقه مندان به علم کردند برای مشاهده نسخه کامل این مقاله بر روی لینک زیر کلیک کنید

اثر HPMC در نشاسته برنج

خلاصه :

هدف این مطالعه بررسی اثرات هیدروکسی پروپیل متیل سلولز (HPMC) و ویسکوزیته آن بر خواص خمیر نشاسته برنج (WRS) می‌باشد . HPMC با ویسکوزیته های مختلف (پایین BN50, متوسط BN40M، BN40H high) اما با گروه جانشین شده مشابه استفاده شد. اگرچه کل محتوای جامد مخلوط‌های WRS-HPMC با توجه به ویژگی‌های اندازه‌گیری شده متفاوت بود، نسبت اختلاط WRS به HPMC ۱:۱۹ قرار داده شد. مخلوط‌های WRS – HPMC  فاکتورهای تورم پایین‌تر را نسبت به WRS به تنهایی نشان دادند و همراه با ویسکوزیته HPMC کاهش یافتند. نسبت به WRS, در مخلوط‌های WRS – HPMC آغاز ژلاتینه شدن و دماهای اوج به دماهای بالاتر منتقل شدند و آنتالپی ژلاتینه شدن پایین آمد. در مخلوط‌های WRS – HPMC دمای خمیر کاهش یافت و از یک سو کاهش پیک و شکست ویسکوزیته، و از سویی دیگر افزایش ویسکوزیته در مخلوط‌های WRS – HPMC مشاهده گردیدند. اگرچه ویسکوزیته نهایی با اضافه شدن HPMC افزایش یافت و WRS – BN40H از WRS تجاوز کرد، با این وجود الگوی معکوسی در WRS – BN40M و WRS – BN50 مشاهده شد. همچنین، ژله ای شدن حرارتی HPMC در مخلوط‌های WRS – HPMC اتفاق افتاد. به طور کلی، این نتایج ممکن است ناشی از محدود کردن قابلیت دسترسی آب به گرانول های WRS و کاهش تورم ناشی از ظرفیت نگهداری آب بیشتر و تمایل ژله ای شدن حرارتی HPMC باشد.

فاکتور تورم

فاکتور تورم برای WRS و WRS-HPMC با ویسکوزیته های مختلف

پروفایل زمانی ویسکوزیته-دما برای WRS و WRS-HPMC با ویسکوزیته های مختلف

Pasting and paste properties of waxy rice starch as affected by hydroxypropyl

methylcellulose and its viscosity

Abstract

The objective of this study was to investigate the impacts of hydroxypropyl methylcellulose (HPMC) and its viscosity on the pasting and paste properties of waxy rice starch (WRS). HPMC with different viscosities (low, BN50; medium, BN40M; high, BN40H) but similar substituted group contents was used. Although the total solid contents of WRS-HPMC mixtures varied depending on measured attributes, the mixing ratio of WRS to HPMC was 19:1 (w/w). WRS-HPMC mixtures exhibited lower swelling factors than WRS alone, and these decreased with HPMC viscosities. Relative to WRS, gelatinization onset and peak temperatures were shifted to higher temperatures in WRS-HPMC mixtures, and gelatinization enthalpies were lowered. Delayed pasting temperatures, lower peak and breakdown viscosities, and higher trough viscosities were observed in WRS-HPMC mixtures. Although final viscosities increased with HPMC viscosities, WRS-BN40H exceeded WRS, whereas the reversed pattern was found in WRS-BN40M and WRS-BN50. Thermal gelation of HPMC occurred in WRS-HPMC mixtures. With increasing HPMC viscosities, Gʹ, G”, and tan δ of their pastes increased, and their syneresis decreased. Overall, these results may arise from restricting the availability of water to WRS granules and suppressing their swelling due to the greater water holding capacity and thermal gelation tendency of HPMC.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *