متیل پارابن

در این مقاله درباره متیل پارابن میخوانیم :

  • پارابان چیست ؟
  • متیل پارابن چیست ؟
  • مشخصات Methyl paraben
  • کاربرد Methyl paraben
  • کاربرد متیل پارابن در مواد ارایشی بهداشتی
  • محصولات غذایی شامل متیل پارابن
  • ترکیبات رایج شامل Methyl paraben
  • عوارض و خطرات متیل پارابن
  • ویژگی‌های Methyl paraben چیست ؟                                   
  • خرید و فروش متیل پارابن

پارابن چیست؟

پارابن از جمله نگه دارنده های مهم در صنایع آرایشی و داروها است. که شامل دو طبقه مهم  Methyl paraben و پروپیل پارابن هستند که به عنوان ماده اولیه در مواد آرایشی مختلف کاربرد دارند

متیل پارابن چیست ؟

Methyl paraben که نپاژن نیز نامیده می شود یک ماده نگه‌دارنده است. به دلیل داشتن خواص ضد قارچی در بسیاری از لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی مورد استفاده قرار می گیرد.

در واقع Methyl paraben نوعی پارابن است که برای افزایش ماندگاری محصولات به فرمولاسیون آنها اضافه می شود.

مشخصات Methyl paraben :

نام لاتین متیل پارابن: Methylparaben

فرمول مولکولی : C8H8O3

شناسه پاپکم : ۷۴۵۶ 

نام های دیگر :Methyl paraben;
Methyl p-hydroxybenzoate;
Methyl parahydroxybenzoate;
Nipagin M;

کاربرد Methyl paraben؟

 این ترکیبات و مشتقات آن ها در صنایع غذایی به عنوان قارچ کش و باکتری کش نیز سودمند هستند.

کاربرد متیل پارابن در مواد ارایشی بهداشتی

در مواد آرایشی بهداشتی :

  1. شامپوها
  2. مرطوب کننده های
  3. روان کننده های شخصی
  4. محصولات مراقبت مو
  5. محصولات برنزه کننده
  6. خمیردندان ها و برخی خوشبو کننده ها نیز کاربرد دارد.
محصولات غذایی حاوی پارابن

محصولات غذایی حاوی پارابن عبارت اند از:

  1. آب جو
  2. سس
  3. نوشیدنی های بدون الکل
  4. محصولات لبنی منجمد
  5. کنسروها

ترکیبات رایج شامل Methyl paraben

  1. اتیل پارابن ethylparaben
  2. متیل پارابن methylparaben
  3. پروپیل پارابن propylparaben
  4. بوتیل پارابن buthylparaben
  5. هپتیل پارابن heptylparaben

ویژگی‌های متیل پارابن چیست ؟                                   

متیل پارابن ، استر هیدروکسی بنزوات است که از اتصال و تراکم گروه کربوکسی متعلق به اسید هیدروکسی بنزوئیک با متانول حاصل می شود                                          

عوارض و خطرات متیل پارابن                              

به راحتی از طریق دستگاه گوارش و پوست جذب بدن شده و به پارا هیدروکسی بنزوئیک اسید هیدرولیز می شود و بدون تجمع در بدن به سرعت از طریق ادرار دفع می شود.

بنابراین مصرف خوراکی این ماده برای انسان ها و حیوانات غیر سمی است.

 این ماده به سرعت توسط باکتری‌های موجود در خاک متابولیزه شده و بطور کامل زیست تخریب پذیر است                                                                                       

برای افراد با پوست نرمال نیز این ماده غیرتحریک کننده و غیر حساسیت را است ولی مطالعات مختلف نشان داده است که مصرف محصولات حاوی Methyl paraben بر روی پوست ممکن است با UVB واکنش داده و منجر به تسریع روند پیری پوست و آسیب DNA شود.

خرید Methyl paraben:

شرکت بازرگانی اکسین شیمی میتواند در تامین Methyl parabenبا نازل ترین قیمت در خدمت شما تولید کنندگان و بازرگانان سخت کوش باشد

شماره تماس های ما :

۰۹۱۵۷۶۹۵۵۰۱

۰۹۱۵۷۶۹۵۵۰۲

۰۹۱۵۷۶۹۵۵۰۳

فروش متیل پارابن :

شرکت بازرگانی اکسین شیمی میتواند در تامین متیل پارابن با نازل ترین قیمت در خدمت شما تولید کنندگان و بازرگانان سخت کوش باشد

شماره تماس های ما :

۰۹۱۵۷۶۹۵۵۰۱

۰۹۱۵۷۶۹۵۵۰۲

۰۹۱۵۷۶۹۵۵۰۳

http://www.hpmc-hec.ir/

Specifications of methyl paraben:
Latin name of Methylparaben: Methylparaben

Molecular formula: C8H8O3
Popcom ID: 7456

Other Names: Methyl paraben;
Methyl p-hydroxybenzoate;
Methyl parahydroxybenzoate;
Nipagin M;

What is paraben?
Paraben is one of the most important preservatives in the cosmetics and pharmaceutical industries. Which include two important classes of methyl paraben and propyl paraben, which are used as raw materials in various cosmetics.

Common compounds include methyl paraben
Ethylparaben ethylparaben
Methylparaben
Propylparaben propylparaben
Butyl paraben buthylparaben
Heptylparaben heptylparaben
What is Methyl Paraben?
Methyl paraben, also called nepagen, is a preservative. Due to its antifungal properties, it is used in many cosmetics and personal care products.

In fact, methyl paraben is a type of paraben that is added to their formulations to increase the shelf life of products.

مواصفات ميثيل بارابين:
الاسم اللاتيني لميثيل بارابين: ميثيل بارابين

الصيغة الجزيئية: C8H8O3
معرف Popcom: 7456

أسماء أخرى: ميثيل بارابين؛
ميثيل ف هيدروكسي بنزوات ؛
ميثيل باراهيدروكسي بنزوات ؛
نيبجين م ؛

ما هو البارابين؟
يعتبر البارابين من أهم المواد الحافظة في مستحضرات التجميل والصناعات الدوائية. والتي تشمل فئتين مهمتين من ميثيل بارابين وبروبيل بارابين ، والتي تستخدم كمواد خام في مستحضرات التجميل المختلفة.

تشمل المركبات الشائعة ميثيل بارابين
إيثيل بارابين إيثيل بارابين
ميثيل بارابين
بروبيل بارابين بروبيل بارابين
بوتيل بارابين بوتيل بارابين
هيبتيل بارابين هيبتيل بارابين
ما هو ميثيل بارابين؟
ميثيل بارابين ، المعروف أيضًا باسم النيباجين ، مادة حافظة. نظرًا لخصائصه المضادة للفطريات ، فإنه يستخدم في العديد من مستحضرات التجميل ومنتجات العناية الشخصية.

في الواقع ، ميثيل بارابين هو نوع من البارابين يضاف إلى تركيباتها لزيادة العمر الافتراضي للمنتجات.

د میتیل پارابین ځانګړتیاوې:
د میتیلپرابین لاتین نوم: میتیلپرابین

د مالیکول فورمول: C8H8O3
د پاپکام ID: 7456

نور نومونه: میتیل پارابین؛
د میتیل پی هایدروکسینبینزوټ؛
میتیل پارایډروکسایبینزوایټ؛
نیپګین M؛

پارابین څه شی دی؟
پارابین د کاسمیټکس او درملو صنعتونو کې ترټولو مهم محافظت کونکي دی. پدې کې د میتیل پارابین او پروپیل پرابین دوه مهم ټولګي شامل دي ، کوم چې په مختلف کاسمیټکس کې د خامو موادو په توګه کارول کیږي.

عام مرکباتو کې میتیل پارابین شامل دي
ایتلپرابین ایتیلپرابین
میتیلپرابین
پروپیلارابین پروپیلارابین
بټیل پرابین بوتلپرابین
هیټیتیپلارابین
میتیل پرابین څه شی دی؟
میتیل پارابین ، چې نیپین هم بلل کیږي ، یو محافظه کاره دی. د دې د انټي فنګل ملکیتونو له امله ، دا په ډیری کاسمیټکس او شخصي پاملرنې محصولاتو کې کارول کیږي.

په حقیقت کې ، میتیل پارابین یو ډول پارابین دی چې د محصولاتو د شیلف ژوند ډیروالي لپاره د دوی فارمولو کې اضافه کیږي.

One comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *