سدیم لوریل سولفات

SLS

مشخصات سدیوم لوریل سولفات:

Sodium lauryl sulfate نام انگلیسی سدیم لوریل سولفات:

NaC12H25SO فرمول شیمیایی:۴

شناسه پاپ کم سدیم لوریل سولفات:۳۴۲۳۶۵

NaC12H25SOفر مول مولکولی:۴

چگالی: ۱٫۰۱

دمای ذوب:۲۰۶درجه سیلسیوس

کاربرد ها ی سدیم لوریل سولفات

۱صنایع شوینده و بهداشتی

۲محصولات زیبایی

۳محصولات موجود در حمام

۴کرم ها و لوسیون ها

۵صنایع غذایی

۶پزشکی

انواع سدیم لوریل سولفات

  1. پودری
  2. رشته ای

توضیحات سدیم لوریل سولفات:

این ماده یکی از پر کاربرد ترین سورفکتانت های آنیونی مورد استفاده در شوینده ها است

جز یکی از مناسب ترین اجزای شوینده ها قرار بگیرد sls

یکی از مهمهترین کاربرد های سدیوم لوریل سولفات در خمیر دندان ها و شامپو ها است  و در این دو مورد بسیار کاربرد دارد

سدیم دودسیل سولفات (SDS)، که به نام سدیم لوریل سولفات (SLS) شناخته می شود

لوریل سلفیټ سوډیم مشخصات:


سوډیم لوریل سلفیټ انګلیسي نوم:
د NaC12H25SO کیمیاوي فورمول: ۴
د ټیټ پاپ ID: 342365
د NaC12H25SO مالیکول فرنس: ۴
کثافت: ۱٫۰۱
د خټکي نقطه: ۲۰۶ درجې سانتي ګراد
د سوډیم لاریل سلفیټ غوښتنلیکونه
۱ د کنټرول او روغتیا ساتنې صنعتونه
۲ د ښکلا محصولات
په تشناب کې ۳ محصولات
۴ کریم او لوشن
۵ د خوړو صنعت
۶ درمل
د سوډیم لوریل سلفیټ ډولونه

  1. پوډر
  2. سټینګ
    سوډیم لوریل سلفیټ توضیحات:
    دا یو له ترټولو په پراخه کچه کاریدونکي anionic surfactants دی چې په ډیټریجنټ کې کارول کیږي
    Sls د مخنیوي لپاره یو له مناسب اجزاو څخه دی
    د سوډیم لاریل سلفیټ یو له ترټولو مهم کار په غاښونو او شیمپو کې دی ، او په دواړو حالتونو کې دا خورا ګټور دی.
    سوډیم ډودیسیل سلفیټ (SDS) ، د سوډیم لاریل سلفیټ (SLS) په نامه هم پیژندل کیږي

مواصفات لوريل كبريتات الصوديوم:
كبريتات لوريل الصوديوم الاسم الانكليزي:
NaC12H25SO الصيغة الكيميائية: ۴
معرف البوب ​​المنخفض: ۳۴۲۳۶۵
NaC12H25SO فرن جزيئي: ۴
الكثافة: ۱٫۰۱
نقطة الانصهار: ۲۰۶ درجة مئوية
تطبيقات كبريتات لوريل الصوديوم
۱ منظفات وصناعات صحية
۲ مستحضرات تجميل
۳ منتجات في الحمام
۴ كريمات ومستحضرات
۵ صناعات غذائية
۶ الطب
أنواع كبريتات لوريل الصوديوم

  1. مسحوق
  2. سلسلة
    وصف كبريتات لوريل الصوديوم:
    وهي واحدة من أكثر المواد الخافضة للتوتر السطحي الأيونية المستخدمة على نطاق واسع في المنظفات
    تعتبر Sls واحدة من أنسب المكونات للمنظفات
    أحد أهم استخدامات كبريتات لوريل الصوديوم في معجون الأسنان والشامبو ، وفي كلتا الحالتين فهو مفيد للغاية.
    كبريتات دوديسيل الصوديوم (SDS) ، والمعروفة أيضًا باسم كبريتات لوريل الصوديوم (SLS)
SLS
SLS

Loril Sulfate Sodium Specifications:
Sodium lauryl sulfate English name:
NaC12H25SO Chemical formula: 4
Low pop ID: 342365
NaC12H25SO Molecular Furnace: 4
Density: 1.01
Melting point: 206 degrees Celsius
Applications of sodium lauryl sulfate
1 Detergent and Sanitary Industries
2 beauty products
3 products in the bathroom
4 creams and lotions
5 food industries
6 Medicine
Types of sodium lauryl sulfate

Powder

String
Sodium Loril Sulfate Description:
It is one of the most widely used anionic surfactants used in detergents
Sls is one of the most suitable components for detergents
One of the most important uses of sodium lauryl sulfate is in toothpaste and shampoos, and in both cases it is very useful.
Sodium dodecyl sulfate (SDS), also known as sodium lauryl sulfate (SLS)

http://www.oxinchemistry.ir/

 http://www.hpmc-hec.ir/

شرکت بازرگانی اکسین شیمی نماینده انحصاری شرکت لندو و وارد کننده HPMC LANDU به صورت انحصاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *