گلیسرین

گلیسرین
امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

گلیسرین

مشخصات گلیسرین(گلیسرول):

Glycerin نام انگلیسی:

شکل ظاهری:مایع شفاف

شناسه  پاپکم:۷۵۳

C۳H۸Oفرمول مولکولی:۳

جرم مولی: ۹۲٫۰۹

کاربرد گلیسرین(گلیسرول)

۱ارایشی بهداشتی

۲غذایی

۳دارویی

توضیحات گلیسرین(گلیسرول)

گلیسیرین یا گلیسرول مایع بی بو و شفافی است که در بیشتر چربی های طبیعی گیاهی و حیوانی، از جمله چربی هایی که در پوست شما هستند وجود دارد

تنها خاصیت استفاده از این روغن، مرطوب کردن پوست نیست و در بسیاری از محصولات سلامت و زیبایی پوست استفاده می شود. از گلیسیرین می توانید برای سلامت موها و ناخن های تان هم استفاده کنید

بیش از دو قرن پیش در سال ۱۷۷۹ کارل ویلهم شیل شیمیست سوئدی با حرارت دهی به روغن زیتون و مونو اکسید سرب برای اولین بار گلیسیرین را تهیه کرد

Glycerin (glycerol)
Specifications of glycerin (glycerol):
Glycerin English name:
Appearance: clear liquid
Popcorn ID: 753
C3H8O Molecular formula: 3
Molecular Crime: 92.09
Application of glycerin (glycerol)
1 Sanitary Ware
2 food
3 Medicines
Glycerin Description (Glycerol)
Glycerin or glycerol is a clear, odorless liquid found in most natural plant and animal fats, including those in your skin.
The only use of this oil is not to moisturize the skin and it is used in many skin health and beauty products. Glycerin can also be used to keep your hair and nails healthy
More than two centuries ago, in 1779, Karl Wilhelm Schil, a Swedish chemist, first produced glycerin by heating it with olive oil and lead monoxide.

الجلسرين (الجلسرين)
مواصفات الجلسرين (الجلسرين):
اسم الجلسرين الإنجليزية:
المظهر: سائل واضح
معرف الفشار: ۷۵۳
C3H8O الصيغة الجزيئية: ۳
الجريمة الجزيئية: ۹۲٫۰۹
تطبيق الجلسرين (الجلسرين)
۱ أدوات صحية
۲ طعام
۳ أدوية
وصف الجلسرين (الجلسرين)
الجلسرين أو الجلسرين هو سائل شفاف عديم الرائحة يوجد في معظم الدهون النباتية والحيوانية الطبيعية ، بما في ذلك تلك الموجودة في جلدك.
الاستخدام الوحيد لهذا الزيت ليس لترطيب البشرة ويتم استخدامه في العديد من منتجات العناية بالبشرة والجمال. يمكن أيضًا استخدام الجلسرين للحفاظ على صحة شعرك وأظافرك
منذ أكثر من قرنين من الزمان ، في عام ۱۷۷۹ ، أنتج الكيميائي السويدي كارل ويلهلم شيل الجلسرين لأول مرة عن طريق تسخينه بزيت الزيتون وأول أكسيد الرصاص.

ګلیسرین (ګلیسرول)
د ګلیسرین ځانګړتیاوې (ګلیسرول):
ګلیسرین انګلیسي نوم:
ظهور: واضح مایع
د پاپ کارن ID: 753
C3H8O مالیکول فورمول: ۳
مالیکول جرم: ۹۲٫۰۹
د ګلیسرین کارول (ګلیسرول)
۱ د حفظ الصحې سامان
۲ خواړه
۳ درمل
د ګلیسرین توضیحات (ګلیسرول)
ګلیسرین یا ګلیسرول یو روښانه ، بې عیب مایع دی چې په ډیری طبیعي بوټو او څارویو غوړو کې موندل کیږي ، پشمول ستاسو په پوټکي کې.
د دې غوړ یوازینۍ کارول د پوټکي مایع کول ندي او دا د پوټکي ډیری روغتیا او ښکلا محصولاتو کې کارول کیږي. ګلیسرین د ویښتو او نوکانو سالم ساتلو لپاره هم کارول کیدی شي
شاوخوا دوه پیړۍ دمخه ، په ۱۷۷۹ کې ، سویډني کیمیا کارل کارلم ویل شیل لومړی د ګلوسرین تولید د زیتون غوړ او مخکښ مونو اکساید سره ګرمولو سره.

http://www.oxinchemistry.ir/

http://www.hpmc-hec.ir/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *