HEC

اچ ای سی
امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

HEC

مشخصات HEC:

HEC(HYDROXY ETHYL CELLULOSE)

انحلال پذیری:در اب

شکل ظاهری: پودر سفید و یا ملایم زرد

دارای گرید های۱۰۰۰۰۰-۴۰۰۰-۸۰۰۰

توضیحات HEC:

هیدروکسی اتیل سلولز یک اصلاح کننده ی غیر یونی میباشد که از سلولز (چوب)، یک ماده خام قابل بازیافت می باشد، مشتق شده است. استفاده از هیدروکسی اتیل سلولز در محصولات بهداشتی و مراقبت شخصی مانند سایر پلیمرها (لام ها) باعث تغییر خواص جریان آب خواهند شد و به غلظت دهندگی محصولات کمک زیادی می کند هیدروکسی اتیل سلولز یک غلظت دهنده برای

هیدروکسیستیل سلولز (HEC) یک پلیمری غیر محلول در آب است که از سلولز از طریق یک سری از فرآیندهای شیمیایی و فیزیکی استخراج شده است

کاربرد های هیدروکسی اتیل سلولز:

ارایشی و شیمیایی

خوراکی

رنگ وو رزین

سموم و افت کش

چسب

شوینده ها وصابون

صنعت نساجی

صنعت کاشی وسرامیک

صنعت کاغذ سازی و مقوا

.

خاصیت های هیدروکسی اتیل سلولز

هیدروکسی اتیل سلولز HEC ویا همان تیلوز که برای حل شدن نیاز به آب گرم و یا مقداری قلیا دارد،دارای مزیت عملیاتی می باشد. این محصول می تواند در فرمول بندی محصولات جامد ، مایع ، نیمه مایع و نیمه جامد به کار بسته شود و در مقایسه با کربوکسی متیل سلولز CMC مفدار مصرف بسیار کمتر(در ویسکوزیته یکسان) و قابلیت مصرف در فرمولاسون های بار مثبت (کاتیونیک) را دارد.

نوع بسته بندی هیدروکسی اتیل سلولز:

کیسه ۲۵کیلویی

Hydroxyethylcellulose
Hydroxyethylcellulose profile:
HEC (HYDROXY ETHYL CELLULOSE)
Solubility: in water
Appearance: White or soft yellow powder
It has grades 100000-4000-8000
Hydroxyethylcellulose Description:
Hydroxyethylcellulose is a non-ionic modifier derived from cellulose (wood), a recyclable raw material. The use of hydroxyethylcellulose in health and personal care products such as other polymers (slides) will change the properties of the water flow and will greatly help to concentrate the products. Hydroxyethylcellulose is a concentrator for
Hydroxistil Cellulose (HEC) is a water-insoluble polymer extracted from cellulose through a series of chemical and physical processes.
Applications of hydroxyethylcellulose:
Cosmetic and chemical
Edible
Woo Resin Color
Toxins and pesticides
Glue
Detergents and soaps
Textile industry
Tile and ceramic industry
Paper and cardboard industry
.
Hec properties
Hydra-Soothing fluid, a non-greasy moisturizing milk, repairs and nourishes skin with shea butter and apricot kernel oil. This product can be used in the formulation of solid, liquid, semi-liquid and semi-solid products. has it.
Hydroxyethylcellulose packaging type:
25 kg bag

هيدروكسي إيثيل سلولوز
الملف الشخصي هيدروكسي إيثيل سلولوز:
HEC (HYDROXY ETHYL CELLULOSE)
الذوبانية: في الماء
المظهر: مسحوق أبيض أو أصفر ناعم
وقد درجات ۱۰۰۰۰۰-۴۰۰۰-۸۰۰۰
وصف هيدروكسي إيثيل سلولوز:
Hydroxyethylcellulose هو معدل غير أيوني مشتق من السليلوز (الخشب) ، وهو مادة خام قابلة لإعادة التدوير. استخدام هيدروكسي إيثيل سلولوز في منتجات الرعاية الصحية والعناية الشخصية مثل البوليمرات الأخرى (الشرائح) سيغير خصائص تدفق المياه وسيساعد بشكل كبير على تركيز المنتجات.
Hydroxistil cellulose (HEC) هو بوليمر غير قابل للذوبان في الماء مستخرج من السليلوز من خلال سلسلة من العمليات الكيميائية والفيزيائية.
تطبيقات هيدروكسي إيثيل سلولوز:
التجميل والكيميائية
صالح للأكل
لون الراتنج Woo
السموم والمبيدات الحشرية
الغراء
المنظفات والصابون
صناعة النسيج
صناعة البلاط والسيراميك
صناعة الورق والكرتون
.
خصائص Hec
سائل هيدرا-ملطف ، حليب مرطب غير دهني ، يصلح ويغذي البشرة بزبدة الشيا وزيت نواة المشمش. يمكن استخدام هذا المنتج في صياغة المنتجات الصلبة والسائلة وشبه السائلة وشبه الصلبة ، وبالمقارنة مع CMC carboxymethylcellulose ، فإن استهلاكه أقل بكثير (في نفس اللزوجة) ويمكن استخدامه في تركيبات إيجابية (كاتيونية). لديه.
نوع تغليف هيدروكسي إيثيل سلولوز:
كيس ۲۵ كجم

هایډروکسایټیلسیلوز
هایډروکساییټیل سیلولوز پروفایل:
HEC (د هایروډسي ایتیل سیلولوز)
محلول: په اوبو کې
ظهور: سپین یا نرم ژیړ پوډر
دا ۱۰۰۰۰۰-۴۰۰۰-۸۰۰۰ درجې لري
هایډروکساییټیل سیلولوز تشریح:
هایډروآکسیټیلسیلوز یو غیر آیونیک تغیر کونکی دی چې د سیلولوز (لرګي) څخه اخیستل شوی ، د بیا پخلا کیدو وړ خامو موادو څخه دی. د روغتیا او شخصي پاملرنې محصولاتو لکه د نورو پولیمرونو (سلایډونو) کې د هایدروکساییټایل سلولوز کارول به د اوبو جریان ملکیت بدل کړي او د محصولاتو متمرکز کولو کې به ډیره مرسته وکړي. هایډروکسایټیل سلولوز د تمرکز لپاره
هایډرو آکسیسټیل سیلولوز (HEC) د اوبو نه حل کېدونکی پولیمر دی چې د کیمیاوي او فزیکي پروسو لړیو له لارې له سیلولوز څخه استخراج کیږي.
د هایدروکسایټیل سیلولوز پلي کول:
کاسمیټیک او کیمیکل
د خوراک وړ
د وو رالین رنګ
زهرجنې او آفت وژونکې
ګلو
صابون او صابون
د ټوکر صنعت
د ټایل او سیرامیک صنعت
د کاغذ او د بورډ صنعت
.
د هیک ملکیتونه
د هایدرا – سوډیګ مایع ، د غوړ غوړ لرونکي شیدو ، پوټکی د شی کوچو او زردآلو دانو غوړ سره ترمیم او تغذیه کوي. دا محصول د جامد ، مایع ، نیم مایع او نیمه جامد محصولاتو په جوړولو کې کارول کیدی شي ، او د CMC کاربوآکسیمیتیل سلولوز په پرتله ، دا خورا لږ مصرف لري (په ورته وایسکاسیټ کې) او په مثبت (کیټیکیک) فارمولونو کې کارول کیدی شي. لري.
د هايډروآکسيتيل سلولوز بسته بندي ډول:
۲۵ کیلوګرامه کڅوړه

http://www.oxinchemistry.ir/

http://www.hpmc-hec.ir/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *