تری اتانول امین

اسید اولییک

مشخصات تری اتانول امین:

شناسه پاپ کم:۷۶۱۸

فرمول شیمیایی: C6H15NO3

شکل ظاهری:مایع بی رنگ

نام های دیگر:تری دروکسی  tea

نام انگلیسی کالا: triethanolamine

توضیحات تری اتانول امین

تری اتانول امین یک آمین است که بوسیله ی واکنش اتیلن اکسید (بسیار سمی در نظر گرفته شده است

تری اتانول آمین به عنوان یک افزودنی غذایی غیر مستقیم توسط سازمان غذا و دارو (FDA) مورد تایید قرار گرفته است. با اعمال محدودیت های تغلیظی، مورد تایید سازمان بررسی ترکیبات لوازم آرایشی (CIR) نیز قرار گرفته است. سازمان بررسی ترکیبات لوازم آرایشی تعیین کرده است که تری اتانول آمین “برای استفاده در آن دسته از محصولات آرایشی و بهداشتی که برای استفاده ناپیوسته و کوتاه طراحی شده اند و سپس بطور کامل از سطح پوست مورد شستشو قرار می گیرند، ایمن است. برای محصولاتی که با هدف تماس طولانی مدت با پوست تولید شده اند، غلظت تری اتانول آمین نباید بیشتر ار ۵ درصد باشد.”

مونو اتانول و دی اتانول ها زمانی که در معرض دمای بالا قرار می‌گیرند گاز اسید و آمین تولید میکنند.

موارد استفاده تتری اتانول امین

۱٫         ماده ی تشکیل دهنده ی عطر ها

۲٫         مواد پوشش دهنده،

۳٫         آرایشی و بهداشتی شامل خط چشم، ریمل، سایه چشم، رژگونه، کرم پودر های آرایشی

۴٫         عطر ها

۵٫         محصولات مراقبت از موی سر، رنگ مو، مواد ثابت کننده ی فر مو

۶٫         تبدیل اسید به نمک.

۷٫         شیرین کردن گاز

۸٫         روان کننده وشوینده

۹٫         صنایع دارویی

۱۰٫       کشاورزی

انواع اتانول امین

۱٫ دی اتانول امین

۲٫مونو اتانول امین

۳٫تری اتانول امین ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *