پارافین مایع(الکان)

پارافین

مشخصات پارافین مایع(الکان):

liquid paraffin نام انگلیسی کالا:

CnH۲n+فرمول شیمیایی:۲

شکل ظاهری:مایع شفاف بی رنگ و بی بو است

کشور سازنده:ایران

توضیحات پارافین مایع(الکان):

پارافین مایع نوع تصفیه شده و بسیار خالص پارافین است که در صنایع ارایشی بهداشتی و دارویی مورد استفاده قرار میگیرد

پارافین از چندین قرن پیش به عنوان روغن مناسب با قابلیت تمیز سوختن و ایجاد کمترین میزان دوود نسبت به دیگر روغن های معدنی و حیوانی شناخته شده است

کاربرد های پارافین مایع(الکان)

۱ارایشی بهداشتی

۲مصرف به عنوان سوخت

۳روغن روان کننده

۴دارویی

نوع بسته بندی پارافین مایع:

 در بشکه های ۲۲۰کیلویی عرضه میگردد

Characteristics of liquid paraffin (alkanes):
liquid paraffin English Product Name:
CnH۲n + Chemical Formula: 2
Appearance: The transparent liquid is colorless and odorless
Country of manufacture: Iran
Description of Liquid Paraffin (Alkanes):
Paraffin is a refined, highly purified type of paraffin used in the cosmetic and pharmaceutical industries.
Paraffin has been known for many centuries as a clean oil with the ability to burn cleanly and produce the lowest amount of smoke than other inorganic and animal oils.
Applications of liquid paraffin (alkanes)
1 cosmetic
2 consumption as fuel
3 Lubricating oil
4 Pharmaceutical
Type of liquid paraffin packing:
 Available in 220kg barrels

مشخصات پارافین مایع (الکان):
مایع پارافین نوم انګلیسی کالا:
CnH۲n + فرمول شیمیایی: ۲
ب ظه ظاهري: مایع شفاف بی رنگ او بی بو است
کشور سازنده: ایران
توضیحات پارافین مایع (الکان):
پارافین مایع نوع تصفیه شده و بیسار خالص پارافین است که در صنایع ارایشی بهداشتی و داروی مورد استفاده قرار میگیرد
پارافین از چیسین قرن پیش به عنوان هیلین مناسب با قابلیت تمیز سوختن و ایجاد کمترین میزان دوود نسبت به نور روغن های معدنی و حیوانی شناخته شده است
کاربرد های پارافین مایع (الکان)
۱ ارایشی بهداشتی
۲ مصرف به عنوان سوخت
۳ روغن روان کننده
۴ دارویی
ډول بسته بندی پارافین مایع:
 در بشکه های ۲۲۰ کالویی عکس میجر نمبر

خصائص البارافين السائل (الألكانات):
البارافين السائل
CnH۲n + الصيغة الكيميائية: ۲
المظهر: السائل الشفاف عديم اللون وعديم الرائحة
بلد المنشا: إيران
وصف سائل البارافين (الألكانات):
البارافين هو نوع مكرر عالي النقاء من البارافين يستخدم في صناعات مستحضرات التجميل والأدوية.
لقد كان البارافين معروفًا لقرون عديدة بأنه زيت نظيف ولديه القدرة على الاحتراق بشكل نظيف وإنتاج أقل كمية من الدخان مقارنة بالزيوت غير العضوية والحيوانية الأخرى.
تطبيقات البارافين السائل (الألكانات)
۱ مستحضرات التجميل
۲ استهلاك كوقود
۳ زيوت التشحيم
۴ الدوائية
نوع من التعبئة البارافين السائل:
 متاح في ۲۲۰ كجم برميل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *