اسید اولیيک(امگا۹)

مشخصات اسید اولییک:
c18h24o2 فرمول شیمیایی:
۲۸۲/۴۶۱۴ جرم مولی:
شکل ظاهری:مایع روغنی زرد رنگ مایل به قهوه ای
توضیحات اسید اولییک:
امگا۹ اسید چربی با پیوند غیر اشباح وچگالی 0/895میباشد دمای ذوب اسید اولئيک ۲۸۶ودارای دو نوع گیاهی و حیوانی است در حقیقت نام اولوئيك ااز زیتون گرفته میشود
کاربرد های اسید اولییک:
- غذایی
- صنایع ارایشی وبهداشتی دارویی
- صنایع شیمیایی
طبق تحقیقات به عمل امده امگا۹ برای پیشگیری از دیابت بسیار مفید بوده همچنین در گردش قند خون ناشتا حساسیت به انسولین و گردش خون مفید میباشد
نوع بسته بندی اسید اولییک:
بشکه های ۱۸۰ کیلویی عرضه میگردد
Properties of oleic acid:
c18h24o2 Chemical formula:
Molecular mass:
Appearance: Yellowish-brown oily liquid
Description Acetic acid:
Omega 9 fatty acids with an unsaturated bond and a density of 0/895 are melting temperature of 286 oleic acid with two types of vegetable and animal.
Applications of oleic acid:
• dietary
• Pharmaceutical cosmetics
• chemical industry
Omega-9s have been shown to be very useful in preventing diabetes, as well as in insulin sensitivity and fasting blood sugar.
Type of packing:
The 180kg barrels are supplied
خصائص حمض الأوليك:
c18h24o2 الصيغة الكيميائية:
الكتلة الجزيئية:
المظهر: سائل زيتي بني مصفر
وصف حمض الخليك:
الأحماض الدهنية أوميغا ۹ مع الرابطة غير المشبعة وكثافة ۰/۸۹۵ ذوبان درجة حرارة ۲۸۶ حمض الأوليك مع نوعين من الخضار والحيوان.
تطبيقات حمض الأوليك:
• الغذاء
• مستحضرات التجميل الدوائية
• الصناعة الكيميائية
لقد ثبت أن أوميغا ۹ مفيدة للغاية في الوقاية من مرض السكري ، وكذلك في حساسية الأنسولين وصيام نسبة السكر في الدم.
نوع من التعبئة والتغليف:
يتم توفير برميل ۱۸۰ كجم
د اویلیک اسید ملکیت:
c18h24o2 کیمیاوي فورمول:
مالیکول ماس:
ظهور: ژیړ – نسواري غوړ مایع
سپړنه
د اومیګا ۹ غوړ اسیدونه د یو غیر منطقي بانډ او ۰/۸۹۵ کثافت سره د خټکي تودوخې ۲۸۶ اویلیک اسید دوه ډوله سبزيجات او څاروی لري.
د ایلیک اسید غوښتنلیکونه:
• خواړه
• د درملو کاسمیټکس
mical کیمیاوي صنعت
اومیګا ۹s د شکرو په مخنیوي کې خورا ګټور ښودل شوي ، په بیله بیا د انسولین حساسیت او د وینې شکر په روژه کې.
د بسته کولو ډول:
د ۱۸۰ کیلوګرام بیرل تادیه کیږي