تری اتانول امین

تری اتانول امین

مشخصات تری اتانول امین:

شناسه پاپ کم:۷۶۱۸

فرمول شیمیایی: C6H15NO3

شکل ظاهری:مایع بی رنگ

نام های دیگر:تری دروکسی  tea

نام انگلیسی کالا: triethanolamine

توضیحات تری اتانول امین

تری اتانول امین یک آمین است که بوسیله ی واکنش اتیلن اکسید (بسیار سمی در نظر گرفته شده است

تری اتانول آمین به عنوان یک افزودنی غذایی غیر مستقیم توسط سازمان غذا و دارو (FDA) مورد تایید قرار گرفته است. با اعمال محدودیت های تغلیظی، مورد تایید سازمان بررسی ترکیبات لوازم آرایشی (CIR) نیز قرار گرفته است. سازمان بررسی ترکیبات لوازم آرایشی تعیین کرده است که تری اتانول آمین “برای استفاده در آن دسته از محصولات آرایشی و بهداشتی که برای استفاده ناپیوسته و کوتاه طراحی شده اند و سپس بطور کامل از سطح پوست مورد شستشو قرار می گیرند، ایمن است. برای محصولاتی که با هدف تماس طولانی مدت با پوست تولید شده اند، غلظت تری اتانول آمین نباید بیشتر ار ۵ درصد باشد.”

مونو اتانول و دی اتانول ها زمانی که در معرض دمای بالا قرار می‌گیرند گاز اسید و آمین تولید میکنند.

موارد استفاده تتری اتانول امین

۱٫         ماده ی تشکیل دهنده ی عطر ها

۲٫         مواد پوشش دهنده،

۳٫         آرایشی و بهداشتی شامل خط چشم، ریمل، سایه چشم، رژگونه، کرم پودر های آرایشی

۴٫         عطر ها

۵٫         محصولات مراقبت از موی سر، رنگ مو، مواد ثابت کننده ی فر مو

۶٫         تبدیل اسید به نمک.

۷٫         شیرین کردن گاز

۸٫         روان کننده وشوینده

۹٫         صنایع دارویی

۱۰٫       کشاورزی

انواع اتانول امین

۱٫ دی اتانول امین

۲٫مونو اتانول امین

۳٫تری اتانول امین ها

ټرایټانول امین مشخصات:
د ټیټ پاپ ID: 7618
کیمیاوي فورمول: C6H15NO3
ظاهري: بې رنګ مایع
نور نومونه: ټیری ډروکسي چای
د محصول انګلیسي نوم: triethanolamine
د ټریټانول امین څرګندونې
ټریټانول امین یو امین دی چې د ایتیلین اکسایډ د عکس العمل لخوا خورا زهرجن ګ .ل کیږي.
ترییټانولمین د خوړو او درملو اداره (FDA) لخوا د غیر مستقیم غذایی ضمیمه په توګه تصویب شوی. د غلظت محدودیتونو معرفي کولو سره ، دا د CRM لخوا هم تصویب شوی. د عضوي کاسمیټکس څیړنیز سازمان مشخص کړی چې ټریټینولامین “په هغه کاسمیټیک محصولاتو کې کارولو لپاره خوندي دی چې د لنډمهاله او لنډمهاله کارولو لپاره ډیزاین شوي او بیا د پوټکي سطحې څخه په بشپړ ډول مینځل کیږي.” د اوږدې مودې پوټکي تماس لپاره ډیزاین شوي محصولاتو لپاره ، د ټریټینولامین غلظت باید ۵٪ څخه زیات نشي.
مونویتانول او ډایټانول تیزاب او اماین ګاز تولیدوي کله چې د تودوخې لوړه کچه ولري.
د ټیتري ایتانول امین کارول

  1. د عطرو اجزا
    د پوښښ توکي ،
  2. کاسمیټکس په شمول د آییلینر ، کاذب ، د سترګو سیوري ، تیاره ، کاسمیټیک پاؤډ کریم
  3. عطرونه
  4. د ویښتو پاملرنې محصولات ، د ویښتو رنګ ، د ویښتو curling اصلاحی
  5. تیزاب ته مالګه ته واړوئ.
  6. ګاز پاک کړئ
  7. غوړ او صابون
  8. د درمل جوړولو صنعت
  9. کرنه
    د امین ایتانول ډولونه
  10. دیتانول امین
  11. مونو ایتانول اماین
  12. ایتانول امینو اسیدونه

مواصفات أمين التريثانول:
معرف البوب ​​المنخفض: ۷۶۱۸
الصيغة الكيميائية: C6H15NO3
المظهر: سائل عديم اللون
أسماء أخرى: شاي تيري Droxie
الاسم الإنجليزي للمنتج: ثلاثي إيثانول أمين
تفسيرات ترينيتانول أمين
تريثانول أمين هو أمين يعتبر شديد السمية بتفاعل أكسيد الإيثيلين.
تمت الموافقة على Triethanolamine من قبل إدارة الغذاء والدواء (FDA) كمكمل غذائي غير مباشر. مع إدخال قيود التركيز ، تمت الموافقة عليها أيضًا من قبل CRM. حددت منظمة أبحاث مستحضرات التجميل العضوية أن ثلاثي إيثانول أمين “آمن للاستخدام في تلك المنتجات التجميلية المصممة للاستخدام المتقطع والقصير الأجل ثم يتم غسله تمامًا عن سطح الجلد”. بالنسبة للمنتجات المصممة لملامسة الجلد على المدى الطويل ، يجب ألا يتجاوز تركيز ثلاثي إيثانول أمين ۵٪.
ينتج مونو إيثانول وثنائي إيثانول حمض وغاز أمين عند تعرضهما لدرجات حرارة عالية.
استخدامات تتري الإيثانول أمين

  1. مكونات العطور
  2. مواد التغطية ،
  3. مستحضرات التجميل بما في ذلك الكحل ، الماسكارا ، ظلال العيون ، أحمر الخدود ، كريم التجميل
  4. العطور
  5. منتجات العناية بالشعر ، لون الشعر ، تثبيت الشعر الضفر
  6. تحويل الحمض إلى ملح.
  7. تحلية الغاز
  8. مواد التشحيم والمنظفات
  9. الصناعات الدوائية
  10. الزراعة
    أنواع أمين الإيثانول
  11. ديثانول أمين
  12. مونو إيثانول أمين
  13. الأحماض الأمينية الإيثانول

مواصفات أمين التريثانول:
معرف البوب ​​المنخفض: ۷۶۱۸
الصيغة الكيميائية: C6H15NO3
المظهر: سائل عديم اللون
أسماء أخرى: شاي تيري Droxie
الاسم الإنجليزي للمنتج: ثلاثي إيثانول أمين
تفسيرات ترينيتانول أمين
تريثانول أمين هو أمين يعتبر شديد السمية بتفاعل أكسيد الإيثيلين.
تمت الموافقة على Triethanolamine من قبل إدارة الغذاء والدواء (FDA) كمكمل غذائي غير مباشر. مع إدخال قيود التركيز ، تمت الموافقة عليها أيضًا من قبل CRM. حددت منظمة أبحاث مستحضرات التجميل العضوية أن ثلاثي إيثانول أمين “آمن للاستخدام في تلك المنتجات التجميلية المصممة للاستخدام المتقطع والقصير الأجل ثم يتم غسله تمامًا عن سطح الجلد”. بالنسبة للمنتجات المصممة لملامسة الجلد على المدى الطويل ، يجب ألا يتجاوز تركيز ثلاثي إيثانول أمين ۵٪.
ينتج مونو إيثانول وثنائي إيثانول حمض وغاز أمين عند تعرضهما لدرجات حرارة عالية.
استخدامات تتري الإيثانول أمين

  1. مكونات العطور
  2. مواد التغطية ،
  3. مستحضرات التجميل بما في ذلك الكحل ، الماسكارا ، ظلال العيون ، أحمر الخدود ، كريم التجميل
  4. العطور
  5. منتجات العناية بالشعر ، لون الشعر ، تثبيت الشعر الضفر
  6. تحويل الحمض إلى ملح.
  7. تحلية الغاز
  8. مواد التشحيم والمنظفات
  9. الصناعات الدوائية
  10. الزراعة
    أنواع أمين الإيثانول
  11. ديثانول أمين
  12. مونو إيثانول أمين
  13. الأحماض الأمينية الإيثانول

Triethanol Amin Specifications:
Low pop ID: 7618
Chemical formula: C6H15NO3
Appearance: Colorless liquid
Other names: Terry Droxie tea
English name of the product: triethanolamine
Explanations of Trinitanol Amin
Triethanol Amin is an amine that is considered to be highly toxic by the reaction of ethylene oxide.
Triethanolamine has been approved by the Food and Drug Administration (FDA) as an indirect dietary supplement. With the introduction of concentration restrictions, it has also been approved by the CRM. The Organic Cosmetics Research Organization has determined that triethanolamine is “safe to use in those cosmetic products that are designed for discontinuous and short-term use and are then thoroughly washed off the surface of the skin.” For products designed for long-term skin contact, the concentration of triethanolamine should not exceed 5%.
Monoethanol and diethanol produce acid and amine gas when exposed to high temperatures.
Uses of Tetri Ethanol Amin

The ingredient of the perfumes

Covering materials,

Cosmetics including eyeliner, mascara, eye shadow, blush, cosmetic powder cream

Perfumes

Hair care products, hair color, hair curling fixative

Convert acid to salt.

Sweeten the gas

Lubricant and detergent

Pharmaceutical Industries

Agriculture
Types of Amin Ethanol

Diethanol Amin

Mono ethanol amine

Ethanol Amino Acids

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *