اسید سیتریک(جوهرلیمو)

اسید سیتریک(جوهرلیمو)

Citric acid نام انگلیسی:

C6H8O7 فرمول مولکولی:

شناسه پاپ کم:۳۱۱

جرم مولی:۱۹۲٫۱۲۴

دمای ذوب:۱۵۳درجه سلسیوس

اسید سیتریک یا جوهر لیمو یکی از اسیدهای آلی است که هم در لیموترش و هم پرتقال وجود دارد

این اسید توسط دانشمند ایرانی جابر بن حیان کشف گردید

اسید سیتریک در دو گرید صنعتی و خوراکی مورد استفاده قرار می گیرد و می توان آن را در بسیاری از مواد غذایی مانند انواع میوه ها و سبزیجات یافت

کاربرد

۱صنایع غذایی

۲نوشابه سازی

۳بهداشتی و بهداشتی

سیټریک اسید انګلیسي نوم:
C6H8O7 مالیکولي فورمول:
د ټیټ پاپ ID: 311
مولر ماس: ۱۹۲٫۱۲۴
د خټکي تودوخې: ۱۵۳ درجې سانتي ګراد
سیتریک اسید یا د نیبو جوز یو له هغه عضوي اسیدونو څخه دی چې دواړه لیمون او نارنج کې موندل کیږي
دا تیزاب د ایراني ساینس پوه جابر بن حیان لخوا کشف شو
سیتریک اسید دواړه په صنعتي او خوراکي درجه کې کارول کیږي او په ډیری خواړو لکه میوو او سبزیجاتو کې موندل کیدی شي.
کاریال
۱ د خوړو صنعت
۲ نرم څښاک
۳ روغتیا

حامض الستريك اسم الانجليزية:
C6H8O7 الصيغة الجزيئية:
انخفاض معرف البوب: ۳۱۱
الكتلة المولية: ۱۹۲٫۱۲۴
درجة حرارة الانصهار: ۱۵۳ درجة مئوية
حمض الستريك أو الليمون هو أحد الأحماض العضوية الموجودة في كل من الليمون والبرتقال
تم اكتشاف الحمض من قبل العالم الإيراني جابر بن حيان
يستخدم حامض الستريك في الصفوف الصناعية و الصالحة للأكل ويمكن العثور عليه في العديد من الأطعمة مثل الفواكه والخضروات.
تطبيق
۱ صناعة المواد الغذائية
۲ مشروبات غازية
۳ الصحة

Citric acid English name:
C6H8O7 Molecular Formula:
Low pop id: 311
Molar Mass: 192.124
Melting temperature: 153 degrees Celsius
Citric acid or lemon essence is one of the organic acids found in both lemons and oranges
The acid was discovered by Iranian scientist Jaber bin Hayan
Citric acid is used in both industrial and edible grades and can be found in many foods such as fruits and vegetables.
Application
۱ Food Industry
۲ soft drinks
۳ Health

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *