اسید اسکوربیکVitamin c

اسید اسکوربیکVitamin c

اسید اسکوربیکVitamin c

ویتامین ث
کاربرد اسید آسکوربیک در صنایع غذایی
عنوان یک مکمل در آشامیدنی ها و مواد غذایی صبحانه
به عنوان آنتی اکسیدان برای افزایش طول دوره انبارداری مواد غذایی کنسروی  و منجمد به کار رود.
ز تغییر رنگ ماده غذایی در برخی فرآِیند ها یا هنگام نگهداری آن جلوگیری می کند.
کاربرد اسید آسکوربیک در روغن و چربیها
خاصیت آنتی اکسیدانی
اسید اسکوربیک علاوه بر کمک به توکوفرول در غیر فعال کردن رادیکال های آزاد تشکیل شده در اثر اکسیداسیون، خود نیز می تواند مستقیماً چنین کاری را انجام دهد.
از استر اسیدهای چرب اسید اسکوربیک مثل استر اسید پالمتیک برای حفاظت روغن ها استفاده می شود.
کاربرد اسید آسکوربیک در  سوسیس، کالباس و گوشتهای فرایند شده
اسید آسکوربیک در  سوسیس، کالباس و گوشتهای فرایند شده و همچنین در فرآورده های حاوی نیترات و نیتریت باعث تثبیت رنگ می شود و از تشکیل ماده ی سرطانزای نیتروزآمین جلوگیری می کند.
کاربرد اسید آسکوربیک در نان
اسید آسکوربیک  با افزايش قدرت خمير سبب بهبودساختار خميرو حجم نهايي نان حاصل مي گردند.
با ايجاد باندهاي دي سولفيدي سبب افزايش قدرت گلوتن مي شود.
استفاده از اسيد اسكوربيك  سبب افزايش حجم نان در هنگام پخت مي گردد.
به عنوان ترکیبی از بهبود دهنده های نان به کار می رود.
مقدار قابل مصرف براي اين اكسيد کننده ۲۰۰-۱۰۰ پي پي ام مي باشد كه براساس وزن آرد محاسبه مي گردد .
کاربرد اسید آسکوربیک در پاستیل، آب نبات و تافی
غنی سازی محصول با ویتامین ث

Vitamin c
Vitamin c or ascorbic acid food and medicine grade
Name:vitamin c ascorbic acid
Appearance:White
crystals or crystalline powder
Standard:BP2005/USP31/EP5
Molecular formula : C6H8O6
Molecular weight : 176.13

Vitamin C Or Ascorbic Acid Food And Medicine Grade Details
Ascorbic acid  is a white or slightly yellow crystals or powder,a little acid.m.p.190°C-192°C,easily soluble in water,a little soluble in alcohol and uneasily soluble in Ether and chlorofom and other organic solvent.In solid state it is stable in air.Its water solution is easliy mutated when it meets with air.

Vitamin C Or Ascorbic Acid Food And Medicine Grade Applications
۱٫Keep food, fruits and beverage fresh and prevent them from producing unpleasant smell.
۲٫Prevent formation of nitrous amine from nitrous acid in meat products.
۳٫Improve dough quality and make baked food expand to its maximum.
۴٫Compensate the Vitamin C losses of beverage ,fruits and vegetables during processing rocedures.
۵٫Used as nutritional element in additives,Feed additives.

Features:
۱) It contains over 99.5% of ascorbic acid
۲) Mainly used in producing various medicines, it is an important medicine for
clinical supplementary treatment
۳) It can be used in food additive. It is a good and safe nutritional agent as well
as an antiseptic and baking agent of flour processing
۴) It can be used in feed additive and can improve animals’ immunity from
disease
۵) VC fine-crystal and fine powder with 40-80, 30 – 300 mesh (US standard sieve)

ITEM    STANDARD
Appearance    White or  almost  white crystal  or  crystalline powder
Identification      Positive
Melting point     ۱۹۱ °C  ~  ۱۹۲°C
pH (5%,  w/v)      ۲٫۲ ~   ۲٫۵
pH (2%,w/v)      ۲٫۴ ~   ۲٫۸
Specific optical  rotation     +۲۰٫۵°  ~  +۲۱٫۵°
Clarity  of  solution    Clear
Heavy metals    ≤۰٫۰۰۰۳%
Assay (as C 6H 8O6, %)     ۹۹٫۰  ~  ۱۰۰٫۵

Storage:kept in a light-proof, well-closed, dry and cool place.
Packing: 25kg carton box

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *