سدیم لوریل اتر سولفات( تگزاپن)

سدیم لوریل اتر سولفات( تگزاپن)

سدیم لوریل اتر سولفات
نام تجاری: تگزاپون خمیر نیمه شفاف سفید یا زرد رنگ که دارای بوی ملایم بوده وبا غلظت های ۳۰ و۷۰ در صد در بازار موجود است . جزء مواد فعال سطحی آنیونی محسوب شده واز خانواده آلکیل اتر سولفاتها می باشد واز ترکیب یک الکل چرب ( به عنوان مثال روغن نارگیل ) با اکسید اتیلن وسولفوناسیون متعاقب ان به دست می اید.

سدیم لوریل اتر سولفات دارای خاصیت کف زایی خوبی بوده ولی کف آن سبک است وحالت کرمی ندارد ودر مجاورت چربی ها از بین می رود
به آسانی در آبهای سخت ومعمولی با کف فراوان حل می شود و با سایر افزودنی ها سازگار است .
دارای طبیعت تحریک کنندگی پوست می باشد وبه ساختمان دو لایه چربی درپوست آسیب می رساندوسبب افزایش تبخیر نامحسوس پوست وخشکی ان می گردد.بنابراین درصورت همراهی آن با دیگر مواد فعال سطحی انیونی ,آمفوتریک وغیر یونی , کیفیت ومیزان کف کنندگی وشویندگی در سطح مطلوبی تامین می گردد.
ویژگی ها:
به عنوان شوینده متداول در اکثر محصولات بهداشتی سر و بدن مورد استفاده قرار می گیرد.
دارای خاصیت کف زایی خوبی بوده ولی کف آن سبک است وحالت کرمی ندارد ودر مجاورت چربی ها از بین می رود و به آسانی در آبهای سخت ومعمولی با کف فراوان حل می شود و با سایر افزودنی ها سازگار است.
دارای طبیعت تحریک کنندگی پوست می باشد وبه ساختمان دو لایه چربی درپوست آسیب می رساندوسبب افزایش تبخیر نامحسوس پوست وخشکی ان می گردد.بنابراین درصورت همراهی آن با دیگر مواد فعال سطحی انیونی ,آمفوتریک وغیر یونی , کیفیت ومیزان کف کنندگی وشویندگی در سطح مطلوبی تامین می گردد.

نام های دیگر: سدیم دودسیل سولفات SDS ، سدیم مونو دو دسیل سولفات SMDS ، سدیم لاریل سولفات SLS ، سدیم مونو لاریل سولفات SMLS ، سدیم دود کانو سولفات SDKS ، سدیم لوریل سولفات SLS

فرمول شیمیایی : NaC12H25SO4.

ظاهر : مایعی کاملاً ویسکوز بدون رنگ.
حلالیت : به راحتی به هر نسبتی در داخل آب حل میشود. از پایداری خوبی در برابر آبهای سخت برخوردار است.

نام تجاری: تگزاپون خمیر نیمه شفاف سفید یا زرد رنگ که دارای بوی ملایم بوده وبا غلظت های ۳۰ و۷۰ در صد در بازار موجود است . جزء مواد فعال سطحی آنیونی محسوب شده واز خانواده آلکیل اتر سولفاتها می باشد واز ترکیب یک الکل چرب ( به عنوان مثال روغن نارگیل ) با اکسید اتیلن وسولفوناسیون متعاقب ان به دست می اید.

مشخصات : سدیم لاریل سولفات به اختصار SLS رایجترین سولفات های سطح فعال آنیونی از پاک کننده های سنتزی با قدرت زیاد و جزو مواد فعال سطحی می باشد.

کاربرد : این ماده یک ترکیب شیمیایی امولسیون کننده ، پف دهنده ، تسریع کننده انحلال و کف کنندگی است که از آن در صنایع شویندگی ، مواد غذایی استفاده می شود و مواد فعال کننده سطحی آنیونی در تولید شامپو می باشد. این ماده در اکثر مواد تجاری شوینده ها مثل مایع ظرفشویی و پاک کننده های صنعتی ( کف شور ها ، کارواش ، برطرف کننده روغن ) و در بیش از ۹۰% مواد بهداشتی و پاک کننده بدن از قبیل خمیر دندان ، صابون ، شامپو ، کرم و لوسیون ، به عنوان مایع کف کننده و پاک کننده و جزو مواد اولیه آرایشی و دارویی است.
خواص شیمیایی : این ماده با PH کاملاً خنثی به راحتی قابل استفاده در فرمولهای رنگ بوده و تأثیری بر ویسکوزیته و دیگر خواص فرمول ساخته شده رنگ ندارد.

زمان نگهداری: در شرایط معمولی تا یک سال قابل نگهداری است. توصیه میشود از یخ زدگی محافظت شود.

ویژگی ها:
به عنوان شوینده متداول در اکثر محصولات بهداشتی سر و بدن مورد استفاده قرار می گیرد.
دارای خاصیت کف زایی خوبی بوده ولی کف آن سبک است وحالت کرمی ندارد ودر مجاورت چربی ها از بین می رود و به آسانی در آبهای سخت ومعمولی با کف فراوان حل می شود و با سایر افزودنی ها سازگار است.
دارای طبیعت تحریک کنندگی پوست می باشد وبه ساختمان دو لایه چربی درپوست آسیب می رساندوسبب افزایش تبخیر نامحسوس پوست وخشکی ان می گردد.بنابراین درصورت همراهی آن با دیگر مواد فعال سطحی انیونی ,آمفوتریک وغیر یونی , کیفیت ومیزان کف کنندگی وشویندگی در سطح مطلوبی تامین می گردد.

Sodium lauryl ether sulfate
Product Name: Sodium Lauryl Ether Sulfate/AES/SLES
Molecular Formula: C12H25O.(C2H4O)2.SO3.Na
Molecular Weight: 376.48
Description: It has excellent detergency,emulsification,and foamability, it is easy to dissolve in water. As well as favorable hard-water resistant and high-biodegradation.
SLES is a kind of anionic surfactant with excellent performance.
It has good cleaning, emulsifying, wetting, densifying and foaming performance, with good solvency, wide compatibility, strong resistance to hard water, high biodegradation, and low irritation to skin and eye.
Item Index
۷۰%  ۲۸%
Appearance
White to yellowish paste Colorless to yellowish clear liquid
Odor No Strange Odors
Active matter, %  ۷۰±۲  ۲۸±۱
Sodium sulfate, % (relative to 100% active matter ) 1.5 max 1.0max
Unsulfated matter, %( relative to 100% active matter) 2.5 max 1.5 max
pH value (1% a. m.) 7.0~9.0  ۷٫۰~۸٫۵
Color, Hazen (5% a. m.) 10 max 10 max.
.Application  
Sodium Lauryl Ether Sulfate 70 (SLES 70) is widely used in liquid detergent, such as dishware, shampoo, bubble bath and hand cleaner, etc. It can be used in washing powder and detergent for heavy dirty. It can be used to replace LAS, so that the general dosage of active matter is reduced. In textile, printing and dyeing, oil and leather industries, it is used as lubricant, dyeing agent, cleaner, foaming agent and degreasing agent.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *